Print This Page

Reünie

Wat is een jubileum zonder reünie?!

U begrijpt dat een reünie tijdens het 25-jarig jubileum van de Buys Ballotgroep niet mag ontbreken. Op zaterdag 15 september zal de reünie plaatsvinden. Heb je dus zin die oude scoutingsfeer weer eens op te snuiven? Wil je zien wat er van de Buys Ballot is geworden nadat je afscheid hebt genomen ? Of heb je gewoon zin oude bekenden en wellicht oude liefdes tegen het lijf te lopen! Meld je dan direct aan voor de Buys Ballot reunie 2007.

Je kan je aanmelden voor de reünie via het inschijvingsformulier.

Hierbij alvast wat meer informatie over de reünie van de Buys Ballot groep op zaterdag 15 september a.s.:

Tijden:

• aanvang vanaf 16.00u
  • eindtijd 20.00u

Wat is er te doen?

• eten en drinken bij het grand café
  • fotohoek met oude fotoboeken en doorlopende fotopresentatie
  • met een liedjesbundel om het kampvuur
  • kampkrant
  • samen op de foto met je hervonden scouting kameraad
  • en uiteraard heel wat oude scouting doe-dingen!
En natuurlijk bijpraten en heel veel sterke verhalen nog sterker maken!

Kosten:
Deelname bedraagt € 15,- per persoon, dit is inclusief avondeten, 4 consumpties, koffie/thee en na afloop een cd met foto's van de reünie. Graag gepast & contant meenemen naar de reünie.

Parkeren:
Zoals je nog wel zult herinneren is de parkeerplaats bij het clubhuis niet zo heel erg groot. We willen je dan ook vragen aan de linkerzijde op Kooiweg te parkeren, en wel op het deel wat richting Renderklippen loopt (zandweg), liever niet op het verharde deel om overlast voor de buurt te voorkomen.

Jubileumdag van de speltakken:
De speltakken hebben van 11.00u tot 15.00u een grote jubileumtocht met leuke posten. Vind je het leuk de jeugdleden van nu in actie te zien, kom dan eerder al naar het clubhuis of naar de schaapskooi waar een aantal van de posten gehouden zullen worden.

Vragen & opmerkingen kun je mailen naar jubileum@scoutingbuysballot.nl

Tot ziens op de 15e!
De Jubileumcommissie

Oproep: we vinden het leuk als je ook fotoboeken van jezelf beschikbaar zou willen stellen. Zorg er dan wel voor dat je de boeken zelf goed gemerkt hebt.

Vorige pagina: Wijnactie
Volgende pagina: Inschijven reünie